Africa United

Djembe / Percussie

Hou je van swingende ritmes en opzwepende Afrikaanse beats?

Voor de één is het bespelen van percussie instrumenten een heerlijke uitlaatklep, voor de ander de perfecte manier om je creatieve gevoelens de vrije loop laten te gaan. Kortom: een hele expressieve en fysieke manier van jezelf uiten.

Missie in Muziek is dé plek voor Afrikaanse percussieles voor zowel de beginnende als ook voor de gevorderde percussionist! Aboubacar leert je de basisbeginselen, of als je al behoorlijke percussie-ervaring hebt specifieke ritmes uit Guinee, waarbij je ook doundoun, sambang en kenkeni leert spelen!  Op verschillende plekken in Nederland en Belgie.

Aboubacar stond op vele podia in Guinee, Senegal en Gambia en is een inspirerend workshopleider die vele (doel-) groepen in beweging zet. Natuurlijk werkt hij met de besten uit zijn vakgebied om u een fantastische ervaring te bezorgen! Als er iemand is die je de Afrikaanse percussie kan leren, is hij het wel J!

Enkele mogelijkheden voor percussieworkshops vind je hier:

  • Djembe
  • Doundoun
  • Krins
  • Bodypercussie
  • Sabar

Kijk voor meer op https://www.facebook.com/africaunited.nl.
Of neem contact op: africaunitednederland@gmail.com / 0032479922746.

Djembe-workshop-in-Twente


Music is about communication and connecting people. By drumming together a rhythm starts to flow. Every rhythm has its own story to tell which can only be told when every player takes part. Drumming is a very accessible musical activity that everyone can join in with. The number of workshop participants can vary between 10 and 200 people. Djembes will be provided. Everyone can join in, no need for musical experience; everyone has rhythm! It is amazing to experience how the dynamics of African rhythms reduce stress levels and bring about a general feel of enthusiasm!

For more information, contact Aboubacar Soumah.